Nurdağı Ziraat Odası

Nurdağı Ziraat Odası > Haberler > Türk Tohumculuğuna Büyük Destek

Türk Tohumculuğuna Büyük Destek

TÜRKTOB Başkanı Hakkı Şafak Ses, konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Hakkı Şafak Ses, daha önce Tohumcular Birliği, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Ziraat Bankası arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde böyle bir sonuca ulaşılmış olmasının sevindirici olduğunu belirterek, alınan bu stratejik karardan dolayı Sayın Mehmet Mehdi Eker’in şahsında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ilgililerine ve Sayın Ali Babacan’a Türk Tohumculuk sektörüne duyarlılık ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hakkı Şafak Ses, konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu karar yerli tohum, fide, fidan üretimi ile yerli tohum, fide, fidan kullanımını desteklemek açısından büyük önem taşımaktadır.

Tohumculuk sektörünün tamamını yakından ilgilendiren bu önemli kararın Türk tohumculuk camiasına ve Türk çiftçisine hayırlı olmasını diliyoruz.”